gradient

Padel Tennis Roskilde – Find Padel Baner » (Opdateret 2024)

<a href="https://padelpriser.com/hvad-er-padel-bliv-klogere-paa-padel-tennis-her/">Padel</a> <a href="https://padelpriser.com/fra-tennis-til-padel-essentielle-tips/">Tennis</a> <a href="https://padelpriser.com/padelbaner-i-danmark/">baner</a> i Roskilde

Padel Tennis baner i Roskilde

Roskilde, en smuk by i det vestlige Sjælland, byder på flere steder, hvor du kan spille padel tennis. Her er information om de bedste padel tennisbaner i Roskilde.

Gundsølille SG & IF

Gundsølille SG & IF, som ligger på Store Valbyvej 248 A, 4000 Roskilde, tilbyder padel tennisfaciliteter for både begyndere og erfarne spillere.

  • Adresse: Store Valbyvej 248 A, 4000 Roskilde
  • Webside: gsgif.dk

Himmelev Padel Klub

Himmelev Padel Klub, som ligger på Herregårdsvej 48, 4000 Roskilde, er et ideelt sted for padel tennisentusiaster. Alle niveauer er velkomne.

Roskilde Padelcenter

Roskilde Padelcenter, som er beliggende på Københavnsvej 136B, 4000 Roskilde, byder på moderne padel tennisfaciliteter og aktiviteter for alle.

Uanset om du er en erfaren padel tennis spiller eller nybegynder, vil du finde gode muligheder for at spille og nyde sporten i Roskilde. Besøg disse baner og oplev padel tennisens spænding.