gradient

Padel Tennis Nykøbing Falster – Find Padel Baner » (Opdateret 2024)

<a href="https://padelpriser.com/hvad-er-padel-bliv-klogere-paa-padel-tennis-her/">Padel</a> <a href="https://padelpriser.com/fra-tennis-til-padel-essentielle-tips/">Tennis</a> <a href="https://padelpriser.com/padelbaner-i-danmark/">baner</a> i Nykøbing Falster

Padel Tennis baner i Nykøbing Falster

Nykøbing Falster, beliggende på Falster i det sydlige Danmark, tilbyder nogle muligheder for at spille padel tennis. Her er information om steder at spille padel tennis i Nykøbing Falster.

Match Padel Nykøbing Falster

Match Padel Nykøbing Falster, som er beliggende på Aarhusvej 19, 4800 Nykøbing Falster, er et fantastisk sted for padel tennisentusiaster. Banen er åben for spillere på alle niveauer.

  • Adresse: Aarhusvej 19, 4800 Nykøbing Falster
  • Webside: matchpadel.dk

Nykøbing F. Tennisklub

Nykøbing F. Tennisklub, som ligger på Kringelborg Alle 5, 4800 Nykøbing Falster, er et veletableret sted for tennisentusiaster. Besøgende kan muligvis også finde padel tennisfaciliteter her.

  • Adresse: Kringelborg Alle 5, 4800 Nykøbing Falster
  • Webside: tennis-klub.dk

Selvom Nykøbing Falster måske ikke har mange padel tennisbaner, kan du stadig nyde sporten på de tilgængelige steder. Besøg Match Padel Nykøbing Falster for at opleve padel tennis på et højt niveau.