gradient

Padel Tennis Hobro – Find Padel Baner » (Opdateret 2024)

<a href="https://padelpriser.com/hvad-er-padel-bliv-klogere-paa-padel-tennis-her/">Padel</a> <a href="https://padelpriser.com/fra-tennis-til-padel-essentielle-tips/">Tennis</a> <a href="https://padelpriser.com/padelbaner-i-danmark/">baner</a> i Hobro

Padel Tennis baner i Hobro

Hobro, en dejlig by i Nordjylland, har flere padel tennisbaner til rådighed for entusiaster. Her er information om de bedste steder at spille padel tennis i Hobro.

Hobro Tennis- og Padelklub

Hobro Tennis- og Padelklub, som er beliggende på Amerikavej 7A, 9500 Hobro, tilbyder moderne padel tennisfaciliteter og er åben for spillere på alle niveauer.

Klejtrup IF

Klejtrup IF, beliggende på Vandværksvej 3, 9500 Hobro, er en fantastisk mulighed for padel tennisentusiaster i området. Banen byder velkommen til spillere på alle niveauer.

  • Adresse: Vandværksvej 3, 9500 Hobro
  • Webside: klejtrup.dk

Match Padel Hobro

Match Padel Hobro, som er beliggende på Jyllandsvej 7, 9500 Hobro, tilbyder en spændende padel tennisoplevelse i byen og er åben for spillere på alle niveauer.

Volstrup Golf Center

Volstrup Golf Center, beliggende på Rosbjergvej 5, 9500 Hobro, tilbyder også padel tennisfaciliteter i smukke omgivelser.

Uanset om du er en erfaren spiller eller nybegynder, har Hobro nogle fantastiske muligheder for padel tennis. Kom og udforsk padel tennisbanerne i Hobro og nyd den sportslige oplevelse.

Opdag spændingen ved padel tennis, forbedr dine færdigheder, og del oplevelsen med andre entusiaster i den smukke by Hobro i Nordjylland.