gradient

Padel Tennis Haderslev – Find Padel Baner » (Opdateret 2024)

<a href="https://padelpriser.com/hvad-er-padel-bliv-klogere-paa-padel-tennis-her/">Padel</a> <a href="https://padelpriser.com/fra-tennis-til-padel-essentielle-tips/">Tennis</a> <a href="https://padelpriser.com/padelbaner-i-danmark/">baner</a> i Haderslev

Padel Tennis baner i Haderslev

Haderslev, beliggende i smukke Syddanmark, tilbyder flere padel tennisbaner til entusiaster. Her er information om de bedste steder at spille padel tennis i Haderslev.

Haderslev Tennisklub

Haderslev Tennisklub er kendt for sine moderne padel tennisbaner og ligger på Christiansfeldvej 35, 6100 Haderslev. Dette er det perfekte sted for padel tennis i Syddanmark.

Padel Club Haderslev

Padel Club Haderslev, beliggende på Christian X’s Vej 9, 6100 Haderslev, tilbyder moderne faciliteter og en fantastisk padel tennisoplevelse i byen.

  • Adresse: Christian X’s Vej 9, 6100 Haderslev
  • Webside: padelclub.dk

Vilstrup Ungdoms og Idrætsforening

Vilstrup Ungdoms og Idrætsforening på Birkmose 8, 6100 Haderslev, tilbyder padel tennisfaciliteter i en skøn beliggenhed og er åben for spillere på alle niveauer.

  • Adresse: Birkmose 8, 6100 Haderslev
  • Webside: vuif.dk

Uanset om du er en erfaren spiller eller nybegynder, har Haderslev noget at tilbyde for alle, der elsker padel tennis. Kom og udforsk padel tennisbanerne i Haderslev og nyd den sportslige oplevelse.

Opdag spændingen ved padel tennis, forbedr dine færdigheder, og del oplevelsen med andre entusiaster i den smukke by Haderslev i Syddanmark.