gradient

Match Padel – Se alle centre her

Match <a href="https://padelpriser.com/hvad-er-padel-bliv-klogere-paa-padel-tennis-her/">Padel</a> – <a href="https://padelpriser.com/padelbaner-i-danmark/">Padelbaner</a> i Danmark

Match Padel – Padelbaner i Danmark

Match Padel er en af de største kæde af padel tennisbaner i Danmark, og de har flere fantastiske centre spredt over hele landet. Her er information om alle Match Padel-centrene i Danmark.

Match Padel Ballerup

Match Padel Ballerup, beliggende på Telegrafvej 6, 2750 Ballerup, er en populær destination for padel tennis i Hovedstadsområdet. Vi tilbyder moderne faciliteter for padel tennisentusiaster.

Match Padel Bornholm

Match Padel Bornholm, beliggende på Torneværksvej 1D, 3700 Rønne, er din destination for padel tennis på Bornholm. Vi har moderne baner og venter på at byde dig velkommen.

Match Padel CPH

Match Padel CPH, beliggende på Kløvermarksvej 70, 2300 København, er din mulighed for at spille padel tennis i hjertet af København. Vi har topmoderne faciliteter til din fornøjelse.

  • Adresse: Kløvermarksvej 70, 2300 København
  • Webside: matchpadel.dk

Match Padel DGI Byen

Match Padel DGI Byen, beliggende på Tietgensgade 65, 1704 København V, byder dig velkommen til at spille padel tennis i det centrale København. Vi har moderne baner og faciliteter til din rådighed.

  • Adresse: Tietgensgade 65, 1704 København V
  • Webside: matchpadel.dk

Match Padel Gudhjem

Match Padel Gudhjem, beliggende på Sportsvænget 16, 3760 Gudhjem, tilbyder padel tennis på den smukke ø Bornholm. Kom og nyd sporten i naturskønne omgivelser.

Match Padel Hobro

Match Padel Hobro, beliggende på Jyllandsvej 7, 9500 Hobro, er din destination for padel tennis i Nordjylland. Vi har moderne baner og venter på at byde dig velkommen.

Match Padel Lemvig

Match Padel Lemvig, beliggende på Nyvang 8, 7620 Lemvig, tilbyder padel tennisoplevelser i Vestjylland. Kom og spil på vores moderne baner.

Match Padel Nykøbing Falster

Match Padel Nykøbing Falster, beliggende på Aarhusvej 19, 4800 Nykøbing Falster, byder dig velkommen til at spille padel tennis på Lolland-Falster. Vi har moderne faciliteter klar til dig.

  • Adresse: Aarhusvej 19, 4800 Nykøbing Falster
  • Webside: matchpadel.dk

Match Padel Næstved

Match Padel Næstved, beliggende på Maglemølle 96G, 4700 Næstved, er din destination for padel tennis i Sydsjælland. Vi har moderne baner og venter på at byde dig velkommen.

Match Padel Odense

Match Padel Odense, beliggende på Petersmindevej 1, 5000 Odense C, er din mulighed for at spille padel tennis i Odense. Vi har topmoderne faciliteter til din fornøjelse.

  • Adresse: Petersmindevej 1, 5000 Odense C
  • Webside: matchpadel.dk

Match Padel Silkeborg

Match Padel Silkeborg, beliggende på Eksport 8, 8653 Them, byder dig velkommen til at spille padel tennis i Midtjylland. Vi har moderne baner klar til dig.

Match Padel Svaneke

Match Padel Svaneke, beliggende på Sydskovvej 4, 3740 Svaneke, er en del af vores padel tennisnetværk på Bornholm. Kom og oplev sporten i denne smukke by.

Match Padel Aalborg

Match Padel Aalborg, beliggende på Nibevej 58, 9200 Aalborg, byder dig velkommen til at spille padel tennis i Nordjylland. Vi har moderne baner klar til dig.

Match Padel Aarhus

Match Padel Aarhus, beliggende på Sindalsvej 2, 8240 Risskov, byder dig velkommen til at spille padel tennis i Østjylland. Vi har moderne baner klar til dig.